Alle kleuren op je bord met deze rijkgevulde couscous met stukjes noot en gedroogde abrikozen. De warme kruiden uit het Midden-Oosten laten we lekker lang intrekken voordat de groenten worden gegrild. De vegetarische variant maken we compleet met feta, de vleesliefhebber maken we blij met gebakken chipolata worst van rundvlees. Het enige dat jij nog hoeft te doen is je ogen sluiten en genieten.
Proef de authentieke Mexicaanse smaken in deze verrukkelijke maaltijd. De basis van rijst, bonen en maïs wordt verrijkt met een scala aan kleurrijke groenten en bekroond met een dot frisse zure room. Voor de vleesliefhebber voegen we heerlijk gekruid rundergehakt toe. Serveertip: Voor een extra dimensie van textuur, serveer met wat tortillachips aan de zijkant voor een crunchy bite.
Dit keer een traditionele Hollandse specialiteit, hete bliksem! Stamppot met friszure gebakken appeltjes. Daarbij een zacht gegaarde stoof van rundvlees, voorjaarsgroenten met een snufje kaneel en kruidnagel. De vegetarische stoof maken we met een paddenstoelenmix en voorjaarsgroenten in een heerlijk hartige saus.