Goed voor elkaar

Gezond eten wordt steeds duurder en ongezonde keuzes zijn over het algemeen goedkoper. Het is de missie van De Buurtkok om hierin verandering te brengen en gezonde voeding bereikbaar te maken voor elk budget. Zodat iedereen kan ervaren wat de kracht van gezonde voeding is!

Goed voor elkaar, is onze slogan en is waar we voor staan. Een maaltijd voor een maaltijd, dat is wat de betalende klant mogelijk maakt. De kleine winstmarge op onze maaltijden stelt ons in staat om voedzame maaltijden te bereiden en etentjes te organiseren voor buurtgenoten die weinig te besteden hebben.

Samen zorgen we ervoor dat niemand wordt buitengesloten van gezond eten.

Goed voor jezelf, goed voor een ander, goed voor elkaar!

Contactformulier

Samen eten is olie voor de vriendschap

Bij De Buurtkok geloven we dat samen eten niet alleen over het voeden van ons lichaam gaat, maar ook over het voeden van onze ziel en het creëren van waardevolle verbindingen. We begrijpen dat er veel mensen zijn die alleen eten en dat eenzaamheid een uitdaging kan zijn. Daarom willen we graag een oplossing bieden.

Ben jij iemand die alleen eet? Of ken je iemand in jouw buurt die behoefte heeft aan gezelschap tijdens de maaltijd? Bij De Buurtkok moedigen we je aan om samen een maaltijd te bestellen en gezellig bij elkaar aan te schuiven. Want geloof ons, wanneer je samen eet, smaakt de maaltijd nog lekkerder.

Laat ons via onderstaand formulier weten dat je graag samen wilt eten en wij zullen ons best doen om je in contact te brengen met iemand in jouw buurt.

Contactformulier

Sociaal restaurant De Buurtkok

Dankzij een crowdfunding heeft De Buurtkok een eigen sociaal restaurant kunnen oprichten aan De Meander 11 in Heerenveen. Met regelmaat worden hier etentjes georganiseerd voor sociale doelgroepen, bijvoorbeeld mensen die leven onder de armoedegrens, mantelzorgers, vrijwilligers of mensen die zich (soms) eenzaam voelen. Ontmoeten en samen lekker eten staan centraal. Dankzij sponsoren, donateurs en onze vrijwilligers is dit mogelijk! Wil je meer weten over sociaal restaurant De Buurtkok of in aanmerking komen voor een sociaal etentje, laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Contactformulier