Goed voor elkaar

Gezond eten wordt steeds duurder en ongezonde keuzes zijn over het algemeen goedkoper. Het is de missie van De Buurtkok om hierin verandering te brengen en gezonde voeding bereikbaar te maken voor elk budget. Zodat iedereen kan ervaren wat de kracht van gezonde voeding is!

Goed voor elkaar is onze slogan, geboren uit het concept van De Buurtkok waarbij je als betalende klant geniet van het gemak van onze gezonde kant-en-klaar maaltijden en het tegelijkertijd mogelijk maakt om dezelfde maaltijd tegen kostprijs of zelfs gratis aan te bieden aan een buurtgenoot met kleine portemonnee.

Contactformulier

Sociaal restaurant De Buurtkok

Dankzij een crowdfunding heeft De Buurtkok een eigen sociaal restaurant kunnen oprichten aan De Meander 11 in Heerenveen. Met regelmaat worden hier etentjes georganiseerd voor sociale doelgroepen, bijvoorbeeld mensen die leven onder de armoedegrens, mantelzorgers, vrijwilligers of mensen die zich (soms) eenzaam voelen. Ontmoeten en samen lekker eten staan centraal. Dankzij sponsoren, donateurs en onze vrijwilligers is dit mogelijk! Wil je meer weten over sociaal restaurant De Buurtkok of in aanmerking komen voor een sociaal etentje, laat het ons dan weten via onderstaand formulier.

Contactformulier

Samen eten is olie voor de vriendschap

Wist je dat...in de gemeente Heerenveen 1 op de 3 inwoners zich best eenzaam voelt? Hoe dat gevoel van eenzaamheid komt, dat is voor iedereen verschillend. Wél is het mogelijk om het te doorbreken. Met elkaar!

Bij De Buurtkok moedigen we je aan om samen een maaltijd te bestellen en gezellig bij elkaar aan te schuiven, want samen eten verbindt en levert vaak mooie contacten op. En geloof ons, wanneer je samen eet, smaakt de maaltijd nog lekkerder.

Ben jij iemand die alleen eet? Of ken je iemand in jouw buurt die behoefte heeft aan gezelschap tijdens de maaltijd? Laat het ons weten via onderstaand formulier en wij zullen ons best doen om nieuwe contacten in de buurt tot stand te brengen.

Contactformulier