Hoe het werkt

Verse maaltijden gemakkelijk in huis

Bij De Buurtkok maken we het genieten van verse en voedzame kant-en-klaar maaltijden graag zo eenvoudig mogelijk. Dit is hoe het werkt:

  1. Op maandag, dinsdag en woensdag staan onze koks en vrijwilligers voor jou in de keuken om heerlijke maaltijden te bereiden die minimaal 6 dagen gekoeld houdbaar zijn.

  2. Koop onze maaltijden bij één van onze verkooppunten en steun daarmee automatisch het goede doel. Bij de meeste verkooppunten zijn de maaltijden vanaf woensdagmiddag verkrijgbaar. Bij een aantal al wat eerder in de week. Informeer bij jouw verkooppunt naar keuze naar de beschikbaarheid van de maaltijden.

  3. Volg de opwarminstructies op het etiket (voor oven of magnetron) een geniet in een handomdraai van je smakelijke maaltijd!

Goed voor elkaar programma

Alle activiteiten van De Buurtkok zijn erop gericht om mensen in de minima te helpen. Dit doen we door de maaltijden aan te bieden tegen kostprijs aan de minima en gratis te leveren bij de Voedselbank. Daarnaast organiseren we gezellige etentjes in ons eigen sociaal restaurant in Heerenveen, waar lekker eten en ontmoeten centraal staan. We streven ernaar om gezondheidsachterstanden, armoede en eenzaamheid terug te dringen met gezonde voeding en door mensen met elkaar en de buurt te verbinden. Klik op onderstaande knop voor meer informatie over het Goed voor elkaar programma.

Heb je nog vragen?

We staan voor je klaar.