Over ons

Wij zijn de gezichten achter De Buurtkok.

Hanny Terpstra

Penningmeester en chefkok bij De Buurtkok. Multitalent in de keuken, veel vlieguren als kok in verschillende keukens en gespecialiseerd in het werken volgens de filosofie van Dutch Cuisine. Mooie menu’s ontwikkelen met seizoens- en streekgebonden producten, mensen verrassen en laten genieten van nieuwe smaken is haar passie. Hanny zorgt voor mooie gerechten, productkennis, duurzaam ondernemen en een flinke dosis humor.

LinkedIn

Nynke Dijkstra

Secretaris en ondernemer bij De Buurtkok. Gek op alles wat met gezondheid en vitaliteit te maken heeft. Zelf leefstijlcoach en al heel wat jaren bevlogen in het ontwikkelen van mensen en organisaties. Brengt haar enthousiasme over voeding en leefstijl zowel in werk als privé over op anderen. Zet haar gedrevenheid en netwerk in om De Buurtkok op de kaart te zetten. Nynke brengt structuur, overzicht en verbinding.

LinkedIn

Simon Dijkstra

Voorzitter en ondernemer bij De Buurtkok. Pionier in hart en nieren. Heeft jarenlang aan het roer gestaan van een succesvol familiebedrijf. Kiest nu bewust voor sociaal-maatschappelijk ondernemen. Simon is de drijvende kracht als het gaat om innovatie en ICT. Slim, modern én met plezier werken is zijn uitgangspunt. Simon brengt optimisme, lef en efficiëntie. 

LinkedIn

Paula Gualda

Kok bij De Buurtkok. Altijd geïnteresseerd en opgewekt. Haar motto: “Alles komt goed!” En daar zorgt ze zelf voor als alleskunner in de keuken, waar ze samen met Hanny en vrijwilligers de mooiste gerechten maakt. Paula brengt - naast heel wat jaren ervaring in de horeca - positieve energie en een snufje Spaans temperament.

LinkedIn

Onze vrijwilligers